Specials filterzakken

OFFERTE
VRAAG

SPECIALS FILTERZAKKEN

CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie.

Geschikt voor hoge temperaturen en accepteert terugspoelen. RVS 304 Roestvrij staal gaas filterzakken. Zoekt u een voordeligere vervanging voor traditionele hoge temperatuur filterzakken van Nomex, Teflon en glasvezel? Zoek niet verder want CleanFlow biedt een 304 RVS gaas filterzak aan. Deze filterzak heeft een stugge poriën openingsstructuur welke een gelimiteerd aantal malen kan worden teruggespoeld.  Druk verschil is acceptabel waardoor de vervangingsinterval langer is, hierdoor worden de productiekosten verbeterd.

LEES MEER

Verkrijgbaar in vele soorten filtermedia. Geschikt voor open ruimte filtratie, zonder filterhuis. Wij kunnen deze filterzakken speciaal voor uw toepassing ontwerpen.

LEES MEER

Een geplisseerd kaarsenfilter element uitwisselbaar met filterzakken voor bestaande zakkenfilter behuizingen, zonder enige modificatie. Dit filterkaars element is zo ontwikkeld dat hij uitwisselbaar is met de zakkenfilters die worden gebruikt in de meest voorkomende zakkenfilter behuizingen die op de markt zijn. De geplisseerde kaarsenfilters hebben een extra groot filteroppervlak met als gevolg een langere standtijd.

LEES MEER

Offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie over de filterzakken?
Laat dan een bericht achter!

Onze filterzakken