Slide 1
LAGE KOSTEN, HOOG FILTER VOLUME
EN HOGE VISCOSITEIT

Bent u op zoek naar filterzakken voor vloeistof filtratie? CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie.

Slide 1 - copy
NAALDVILT FILTERZAKKEN

Naaldvilt zakken zijn een gunstig wegwerp filtermedium met goede diepte filtratie en hoge afvang capaciteit.

previous arrow
next arrow

FILTERZAKKEN

VOORDELIGE FILTERZAKKEN LIJN! LAGE KOSTEN BIJ HOGE VUILLAST, HOGE VLOEISTOF VISCOSITEIT OF HOGE FLOW RATE

Bent u op zoek naar filterzakken voor vloeistof filtratie? CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. De filterzakken hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs).

Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

OFFERTE

VRAAG

PALL FSI heeft aangekondigd te stoppen met de productie van hun filterzakken en filterkaarsen per 31 december 2020
Wij hebben direct uitwisselbare equivalenten voor PALL FSI producten!
Dus geen nood, CleanFlow heeft de beschikking over de grootste voorraad filterzakken van Europa en daardoor korte levertijden. Goede prijzen en verschillende soorten filterzakken beschikbaar.
Ook voor andere filtratie behoeften kunnen wij u van dienst zijn.
Filterzakken PONG, PENG, PEEX, POEX, BHT, POLYFOLD, MAXPONG
Microvezel filterzakken POMF
Naadloos filterzakken BOS, BOSG, BOSMAX
Geweven filterzakken NMO, PEM, PMO
Filterkaarsen VOREX (CMMF), VOREX, HP (CMHP), CLEARPLEAT
Filterzakken huizen en filterkaars huizen FSPN, FSMC, CBFP, SBF, FMC
Plastic filterhuizen X100, XL234
Voor deze filtratie benodigdheden bieden wij mooie alternatieven!

Naaldvilt zakken zijn een gunstig wegwerp filtermedium met goede diepte filtratie en hoge afvang capaciteit. De filterzakken beschikken over een gelamineerd filteroppervlak om vezel migratie te voorkomen..Lees meer

Monofilament-filterzakken

Monofilament zakken zijn gemaakt van een extreem sterk materiaal en geweven met een precisie die een uiterst consistente poriënmaat garandeert. In veel toepassingen is deze filterzak herbruikbaar..Lees meer

Olie absorptie filterzakken, Water absorptie filterzakken, Aktief kool filterzakken en Arseen sorb media zakken. CleanFlow produceert twee verschillende soorten filters voor absorptiemateriaalzakken en in verschillende maten..Lees meer

Denk aan RVS 304 filterzakken, Koord Afdichting filterzakken, Retrofit zakkenfilter en Anti statische filterzakken en op maat gemaakte filterzakken..Lees meer

Deze filterzak is bij uitstek geschikt om gels of vloeistoffen met een brede deeltjesgrootte verdeling en/of onregelmatige vormen te filteren. Langere levensduur, geheel gelaste constructie..Lees meer

Pleated Absolute PP filterzakken Geplooide Absolute polypropyleen filterzakken. High Dirt Capacity – verbeterd met 200% ten opzichte van de niet-geplooide versie..Lees meer

Cleanflow Filtratie

CleanFlow beschikt over een complete lijn filterzakken voor vloeistof filtratie.

CleanFlow heeft een uitgebreid assortiment met een breed scala aan maten en soorten filterzakken. Voor verschillende toepassingen bieden wij filterzakken en filterhuizen aan.

Tevens zitten in het assortiment van CleanFlow ook filterkaarsen voor verschillende toepassingen leverbaar en daarbij behorende filterhuizen. Voor meer informatie over filterkaarsen kunt u contact opnemen met ons.

 

Expertise

Waar anderen alleen een filter leveren, biedt CleanFlow tevens kosteloos zijn expertise aan als ondersteuning bij uw complete filtratie behoefte.

filtratiespecialist

Wij beschikken over ruime ervaring en kennis, zodat wij de beste filteroplossing kunnen bieden voor uw applicatie. Dit varieert van probleemoplossingen, filtertechniek, filter verbruiksartikelen, tot onderhoud en service.

Kostenefficiënt

Bij CleanFlow beschikken wij over een grote flexibiliteit en wij werken zeer kostenefficiënt. Wij passen ons aan uw wensen en eisen aan. Tevens bieden wij trainingen en hulp bij filtratie op locatie.

1

100% betrouwbaar

2

DESKUNDIGHEID

3

filterspecialist

4

ERVARING

Over CleanFlow Filter Solutions

Bent u op zoek naar filterzakken voor vloeistof filtratie?

Bent u op zoek naar filterzakken voor vloeistof filtratie?

CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. Onze filterzakken hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs). Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Onafhankelijk importeur en fabrikant

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.

Onze projecten

Bekijk hier een deel van onze projecten!

Filterhuis voor bierbrouwerij
Mobiele zakkenfilter units
Zakkenfilterhuizen
PE Zakkenfilter steunkorf
Met spoed geleverd RVS 304 filterzakken
304 RVS filterhuizen
Zakfilter retrofit geplisseerde filterkaarsen
100 pm# 5 PP filterzakken
Koord sluiting polyester filterzak
Hopfilter

Waar wij leveren

Wij leveren filterzakken aan o.a. de onderstaande landen.

Contact opnemen