Over CleanFlow

Waar anderen alleen een filter leveren, biedt CleanFlow tevens kosteloos zijn expertise aan als ondersteuning bij uw complete filtratie behoefte.
OFFERTE
VRAAG

Filterspecialist

CleanFlow is uw filtratiespecialist! Wij beschikken over ruime ervaring en kennis, zodat wij de beste filteroplossing kunnen bieden voor uw applicatie. Dit varieert van probleemoplossingen, filtertechniek, filter verbruiksartikelen, tot onderhoud en service.

Kostenefficiënt

Bij CleanFlow beschikken wij over een grote flexibiliteit en wij werken zeer kostenefficiënt. Wij passen ons aan uw wensen en eisen aan. Tevens bieden wij trainingen en hulp bij filtratie op locatie.

Wie zijn wij

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig  automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en  procesframe.

PROJECT VOORBEELDEN

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS.

De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Voor een project in Nieuw Zeeland hebben we actief koolfilterzakken geleverd

In het proces van kunstmest productie hebben ze last van olieverontreiniging  in de vloeistof en ze willen minimaal hoeveelheid vuildeeltjes, olie en kleurpigment in de vloeistof filteren. Ze hebben al olie absorberende filters geprobeerd zonder succes. Hierna heeft men contact gezocht met CleanFlow en als oplossing CleanFlow actief kool filterzakken besteld.

Retrofit geplisseerde filterkaarsen

Vervanging van filterzakken door zakfilter retrofit geplisseerde filterkaarsen voor verlenging van levensduur en levering van actief kool filterzakken voor een waterzuiveringsinstallatie

What Our customers say

CLeanflow, ik kan alleen maar zeggen “Top” ! We hebben de laatste maanden ontzetten veel filtratieproblemen gehad, dankzij jullie expertise gekomen tot een ander type filter. Dit resulteerde in een verbeterd proces en een langere standtijd van de filters. Groet,

Geert v Rooije

Quick and professional service. If you need expert advice, this is your go-to company!

Karel